Namaza Meyli (Veya Namazda Gözü) Olmayanın Kulağı Ezanda Olmaz Ne Demek? Namaza Meyli (Veya Namazda Gözü) Olmayanın Kulağı Ezanda Olmaz Kelimesinin TDK Sözlük Anlamı Nedir?

Namaza Meyli (Veya Namazda Gözü) Olmayanın Kulağı Ezanda Olmaz ne demek? Namaza Meyli (Veya Namazda Gözü) Olmayanın Kulağı Ezanda Olmaz kelimesi nasıl yazılır? Namaza Meyli (Veya Namazda Gözü) Olmayanın Kulağı Ezanda Olmaz kelimesinin TDK sözlük anlamı ne demektir? Namaza Meyli (Veya Namazda Gözü) Olmayanın Kulağı Ezanda Olmaz kelimesi ile ilgili arattırılan sıkça sorulan sorulara haberin detayından ulaşabilirsiniz.

Haberler 18.10.2022 - 01:32 Son Güncelleme : 18.10.2022 - 01:42

Namaza Meyli (Veya Namazda Gözü) Olmayanın Kulağı Ezanda Olmaz Ne Demek?

Namaza Meyli (Veya Namazda Gözü) Olmayanın Kulağı Ezanda Olmaz Ne Demek? Namaza Meyli (Veya Namazda Gözü) Olmayanın Kulağı Ezanda Olmaz Kelimesinin Güncel TDK Sözlük Anlamı Ne Demektir?

Cevap:`Kişi Yapmak İstemediği İşin Ayrıntılarıyla İlgilenmez` Anlamında Kullanılan Bir Söz

Namaza Meyli (Veya Namazda Gözü) Olmayanın Kulağı Ezanda Olmaz Kelimesi Nasıl Yazılır? Namaza Meyli (Veya Namazda Gözü) Olmayanın Kulağı Ezanda Olmaz Kelimesinin Doğru Yazımı Nedir?

Cevap: Namaza Meyli (Veya Namazda Gözü) Olmayanın Kulağı Ezanda Olmaz

Namaza Meyli (Veya Namazda Gözü) Olmayanın Kulağı Ezanda Olmaz kelimesi ile Google aramalarda en çok sorulan sorular şunlardır: Namaza Meyli (Veya Namazda Gözü) Olmayanın Kulağı Ezanda Olmaz ne demek? Namaza Meyli (Veya Namazda Gözü) Olmayanın Kulağı Ezanda Olmaz kelimesi nasıl yazılır? Namaza Meyli (Veya Namazda Gözü) Olmayanın Kulağı Ezanda Olmaz kökeni nedir? Namaza Meyli (Veya Namazda Gözü) Olmayanın Kulağı Ezanda Olmaz kelimesinin cümle içerisinde kullanımı

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır